PIDÄTKÖ LIIKKUVASTA JA VAIHTELEVASTA TYÖSTÄ?
OLETKO LUONTEELTASI TARKKA JA OSAAT ONGELMANRATKAISUN?

Haemme kasvavaan joukkoomme kahta uutta tekijää kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Koulutukseltasi olet sähköalan ammattilainen, joko sähköasentaja tai valmis/valmistuva sähköalan insinööri. Myös soveltuvat insinööritutkinnot huomioidaan. Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia. Olet valmis matkustamaan työssäsi pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Osa koulutuksista, joihin sinun tulee osallistua, järjestetään Euroopassa.

Työn suorittamisen edellytyksiä,

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä parityöskentelyyn
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää Suomen ja Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Me tarjoamme sinulle myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa konsernimme yrityksissä. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Työpiste sijaitsee Oulussa.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@windcontroller.fi 05.09.2021 mennessä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tavoitteena on saada paikat täytettyä Elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Marko Korkeamaa, marko.korkeamaa@wicosafety.fi tai +358 102 8760 60