PIDÄTKÖ LIIKKUVASTA JA VAIHTELEVASTA TYÖSTÄ?
OLETKO LUONTEELTASI TARKKA JA OSAAT ONGELMANRATKAISUN?

TULE HUOLTAMAAN TUULIPUISTOJA!

Haemme nyt henkilöä vakituiseen työsuhteeseen tukemaan tiimimme toimintaa Ouluun sekä Seinäjoelle.
Olethan alasta kiinnostunut sähköalan insinööri tai sähköasentaja. Huomioimme myös valmistumassa olevat opiskelijat. Etsimällämme henkilöllä on selkeä halu oppia uutta ja kehittää sekä syventää omaa osaamistaan jatkuvasti.

Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia. Olet valmis matkustamaan työssä pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Osa koulutuksista, joihin sinun tulee osallistua, tapahtuu Euroopassa.

Työn suorittamisen edellytyksiä:

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä niin itsenäiseen työhön kuin parityöskentelyyn
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Me tarjoamme sinulle myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Haemme kasvavaan joukkoomme henkilöä kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa konsernimme yrityksissä. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Työpisteesi sijaitsee Oulussa tai Seinäjoella, josta hoidat niin kohteisiin liittyviä suunnittelemattomia kuin suunniteltujakin toimenpiteitä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@windcontroller.fi 14.06.2022 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Tehtävään valittavalta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.