PIDÄTKÖ LIIKKUVASTA JA VAIHTELEVASTA TYÖSTÄ?
OLETKO LUONTEELTASI TARKKA JA OSAAT ONGELMANRATKAISUN?

TULE HUOLTAMAAN TUULIPUISTOJA!

Wico Safety Oy on uusiutuvaan energiaan keskittynyt palveluyritys, joka tarjoaa erikoishuoltoja ja turvapalveluita uusiutuvan energian tuottajille, tuulipuistojen kehittäjille ja turbiinivalmistajille.

Haemme nyt henkilöä vakituiseen työsuhteeseen tukemaan tiimimme toimintaa Seinäjoelle.
Olethan alasta kiinnostunut sähköalan insinööri tai sähköasentaja. Etsimällämme henkilöllä on selkeä halu oppia uutta ja kehittää sekä syventää omaa osaamistaan jatkuvasti.

Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella, josta hoidat niin kohteisiin liittyviä suunnittelemattomia kuin suunniteltujakin toimenpiteitä. Päätoimipiste on Oulussa ja työn aloitus vaatii vähintään kuukauden ajan Oulussa työskentelyä.

Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia Englanniksi.
Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla. Perehdytysjakson jälkeen pääset mukaan tiimien työskentelyyn. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullisuuteen uudella toimipisteellä.

Työn suorittamisen edellytyksiä:

  • Reissutyö yleensä Maanantaista Torstaihin, pääasiassa Suomessa
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä niin itsenäiseen työhön kuin parityöskentelyyn
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä koko henkilöstölle tarjottavat työsuhde-edut mahdollistavat sinulle miellyttävän työympäristön. Me tarjoamme sinulle myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Haemme kasvavaan joukkoomme henkilöä kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi soitteeseen: careers@windcontroller.fi 30.09.2022 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Tehtävään valittavalta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.