Skulle du vilja bli en av oss?

Skicka in en öppen ansökan.

Email

WiCo är en stor aktör både i Finland och Sverige i sektorn för underhåll av skyddsutrustning för vindturbiner.

Vårt certifierade och erfarna team tar hand om det årliga underhållet och reparationerna av vindturbinernas säkerhetskritiska utrustning, såsom nacelle servicekran och vindturbin, hissar för service och säkerhetsstegar. Vi inspekterar även personlig skyddsutrustning och brandsläckare. Vi tillhandahåller reservdelar för din vindturbin, vilket sparar tid och pengar då reparationer kan utföras under samma besök.

Våra experter är ytterst kompetenta och kvalificerade och har en gedigen bakgrund i design, tillverkning och underhåll av vindturbiner, vilket gör det möjligt för oss att förstå våra kunders behov och krav.

Vårt nätverk gör det möjligt för oss att utföra alla erforderliga tjänster på ett kostnadseffektivt sätt och ge våra kunder ett mervärde. Vårt mål är att maximera vindparkernas energitillverkning och minimera servicekostnaderna och på så vis öka våra kunders lönsamhet under vindparkens hela livstid. För att säkerställa detta tillhandahåller vi den högsta standarden vid varje steg i samarbetet.

 

Vi är verksamma i dessa vindparker

We value the privacy of our customers, so we keep them anonymous.’

  Kontakta oss!
  Jag är intresserad av:

  0 +
  Årligt underhåll för hissar
  0 +
  Vindparker
  0 +
  De mest kritiska reservdelarna på lager

  Kan jag hjelpa dig?

  Marko Korkeamaa Verksamhetschef
  Marko Korkeamaa Verksamhetschef +358 102 8760 60