PIDÄTKÖ LIIKKUVASTA JA VAIHTELEVASTA TYÖSTÄ?
OLETKO LUONTEELTASI TARKKA JA OSAAT ONGELMANRATKAISUN?

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Koulutukseltasi olet sähköalan ammattilainen, joko sähköasentaja tai vastavalmistunut sähköalan insinööri. Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia. Olet valmis matkustamaan työssä pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Osa koulutuksista, joihin sinun tulee osallistua, tapahtuu Euroopassa.

Työn suorittamisen edellytyksiä:

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä parityöskentelyyn
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Me tarjoamme sinulle myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Toivomme sinusta pitkäaikaista työntekijää yrityksellemme ja tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa konsernimme yrityksissä. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.

Työpiste sijaitsee Oulussa ja mahdollisuus siirtyä uuteen toimipisteeseen luetaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@windcontroller.fi 31.1.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Marko Korkeamaa;

marko.korkeamaa@wicosafety.fi tai +358 102 8760 60