LIIKKUVA JA VAIHTELEVA TYÖ?
OLETKO LUONTEELTASI TARKKA JA OSAAT RATKOA PULMIA?

Haemme kasvavaan joukkoomme uutta tekijää kokopäiväiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Koulutukseltasi olet sähköalan ammattilainen, joko sähköasentaja tai vastavalmistunut sähköalan insinööri. Työtehtävinäsi suoritat tuulivoimaloiden hissien, nostureiden, tikkaiden, sammuttimien ja putoamissuojaimien huoltoja ja tarkastuksia sekä niihin liittyvää raportointia. Olet valmis matkustamaan työssä pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa. Osa koulutuksista, joihin sinun tulee osallistua, tapahtuu Euroopassa.

Työn suorittamisen edellytyksiä:

  • Matkustusvalmiutta, pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa
  • Ongelmaratkaisukykyä sekä kykyä parityöskentelyyn
  • Riittävää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista; ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Ei korkean- tai ahtaanpaikankammoa.  

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten ensisijaisesti odotamme innostunutta, oma-aloitteista ja uteliasta otetta työntekoon. Me tarjoamme sinulle myös monipuolisen sisäisen koulutuksen ja eri laitevalmistajien järjestämät koulutukset, sekä mahdollisuuden kasvaa tuulivoima-alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme määräaikaisen, kokopäiväisen työn vuoden 2021 loppuun, jonka jälkeen työsuhdetta on mahdollista jatkaa tarpeen mukaan. Tähtäämme siihen, että voit jatkossakin kehittää itseäsi tuulivoima-alan rautaisena ammattilaisena joko meillä tai muissa konsernimme yrityksissä. Mukavat työkaverit, laadukkaat varusteet ja työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut mahdollistavat miellyttävän työskentelyn.
Työpiste sijaitsee Oulussa.

Kiinnostuitko?
Mikäli kiinnostus työtehtävään heräsi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: careers@windcontroller.fi 30.4.2021 mennessä.
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Marko Korkeamaa; marko.korkeamaa@wicosafety.fi tai +358 102 8760 60